Wierook Aartsengelen 7x HEM

Vorige Artikel 4 van 13 Volgende
€ 2,25 (inclusief 21% btw)
Voorraad 33 stuks

 

Michaël: als een personificatie van de zonne-energie staat de Aartsengel Michaël voor de levenskracht. In alle culturen vertegenwoordigt de Zon het scheppende principe, mannelijk, vrouwelijk of allebei. Michaëls magische voorstelling is een jonge man die een gouden mantel draagt. De algemene indruk van deze magische voorstelling is er een van de beheerste spirituele kracht. Evenals Raphaël is hij een genezende engel. 

 

Gabriël: is de aartsengel van de Maan. De magische voorstelling van Gabriël is een rijpe man die de gebogen sikkel van de wassende Maan op zijn voorhoofd draagt. Dit maansymbool bedekt het derde oog dat toegang verleent naar paranormale vermogens. Gabriël kan opgeroepen worden om alle dingen te vermeerderen. Hij heeft in het bijzondere de heerschappij over paranormale krachten, astrale reizen, conceptie, dromen, geboorte, alle zaken verbonden met vrouwen, zeereizen, het huis en de verbeelding. 

 

Raphaël: is de heerser van de planeet Mercurius. De magische voorstelling van Raphaël is een jonge man, gekleed als pelgrim of reiziger. Raphaël wordt opgeroepen voor rituelen met betrekking tot genezing, communicatie, reizen, jonge mensen opvoeding, zakelijke contracten, commerciële verkoop, schrijven en zelfexpressie. Op zijn hoogste niveau vertegenwoordigd Raphaël de spirituele gids of mentor. 
 

Anaël: is de aartsengel van Venus. Anaëls magische voorstelling is een jongeling die mannelijk noch vrouwelijk schijnt, maar de schoonheid van beide seksen combineert. De Aartsengel Anaël kan opgeroepen worden voor alle zaken die te maken hebben met romantische liefde, harmonie, vriendschap, genot, huwelijkszaken, muziek, de kunsten en schoonheid.

 

Samuël: is de aartsengel van Mars. Hij vertegenwoordigt het destructieve aspect van de levenskracht die, indien juist gekanaliseerd, voor constructieve doeleinden kan worden gebruikt. De magische voorstelling van Samuël is een lange man in een rode mantel. 
Samuël kan worden opgeroepen voor alles wat te maken heeft met daden van fysieke moed of machinerie. Hij schenkt de bekwaamheid van vaardigheid met de handen, vakmanschap en beschermt tegen gevaar van vuur en geweld. 

Sachiël: is de aartsengel van Jupiter. Sachiël staat voor de mannelijke kracht die vruchtbaarheid en materiele overvloed brengt. De magische voorstelling van Sachiël is een goed gebouwde oudere man. De Aartsengel Sachiël heerst over alle zaken met betrekking tot materiele rijkdom, hoge maatschappelijke positie, politieke macht, groet zaken, gokken, belangrijke vriendschappen en alle juridische en verzekeringszaken.

 

Cassiël: heerst over de planeet Saturnus. Cassiëls magische voorstelling is een streng kijkende man gekleed in een lange zwarte mantel. Soms heeft hij een staf en een zandloper om zijn heerschappij over de tijd te symboliseren. Deze aartsengel kan opgeroepen worden voor alle zaken met betrekking tot eigendom, oude mensen, testamenten en legaten, karma, dood, land, agricultuur en chronische ouderdomskwalen. In deze moet je eraan denken dat tijd geen lineair begrip is maar cyclisch. Dood is niet het einde van de persoonlijkheid van de mens.

 

Aanbieding

Chakra hanger fles € 44,95 € 39,95

Gastenboek

  • 03-01-2021 - Alsnog de beste wensen lees meer
  • 07-12-2020 - Kunnen jullie gratis een edelsteen voor mij testen. Mijn geboortedatum...  lees meer
  • 21-10-2020 - Goedemiddag!

    Ik wil graag met mijn dochter langskomen. Wat zijn de...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2021 Steenrijker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel