Wie zijn wij

Voorstellen

Steenrijker is een bedrijf die ontstaan is uit liefde voor stenen, hun uiterlijk en hun krachten.

Edelstenen zijn ware kunstwerken van de natuur die elk hun eigen specifieke krachten bezitten. Ze kunnen ons helpen, ondersteunen in/met processen die we op ons levenspad tegenkomen. Omdat de stenen ongeacht hun werking ook erg mooi zijn, zijn zij prima geschikt om als kunstobject in de kamer staan.

Wij zijn Raimo en Christine den Das en hebben samen het bedrijf opgericht. Vanuit onze praktijk voor holistische geneeswijze hebben wij ondervonden dat de werking van de stenen mensen kan ondersteunen in hun proces. We zijn overtuigd dat elk lichaam weet welke steen goed is voor hem of haar en door middel van een spiertest of met behulp van een biotensor kunnen we de juiste steen voor de juiste persoon uitzoeken. Ook kunnen we op afstand invoelen welke steen bij welke persoon past.

We werken binnen Steenrijker met drie principes.

1 Met WYSIWYG-code:
What you see, is what you get (wysiwyg). Vrijwel elke steen heeft een unieke productnummer. Dus de steen die u ziet op de afbeelding ziet, is ook daadwerkelijk de steen die u bestelt. Als er bij een steen wysiwyg staat dan krijgt u gegarandeerd de steen die u op de afbeelding ziet.

2 Bij een groepsfoto is het:
In ons assortiment zijn er verzamelproducten zoals knuffelstenen, brokken amethist, rozekwarts of bergkristal. Hier geldt: u krijgt het aantal dat u bestelt, maar niet perse de stenen van de foto

3 Ieder mens is uniek:
U geeft aan wat er aan de hand is en wat u ongeveer zoekt en wij zoeken uit welke steen het beste bij u past. Omdat niet voor iedereen met bijvoorbeeld problemen aan de luchtwegen agaat of bergkristal geschikt is.

Kortom wij behandelen onze klanten net als wij zijn: Uniek!

Als een steen u niet bevalt of niet goed voelt kunt u hem altijd terugsturen. U kunt dan kiezen voor een andere steen of voor teruggave van uw geld (zie onze voorwaarden).   

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2024 Steenrijker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel