Engelen

Engelen zijn al duizenden jaren het symbool van liefde, verzoening en contact met het hemelse. Ze zijn een verbintenis bij uitstek tussen het hemelse en het aardse. Het zijn goede, lieve wezens die je zullen beschermen in voor- en tegenspoed. Ze stralen positieve, liefdevolle, mooie en zachte energie uit.


Bij onze engelen is het mogelijk om een persoonlijke boodschap (reading) te ontvangen. Wij stemmen ons af op de combinatie van jou en de engel die je hebt uitgezocht en vragen welke boodschap de engel voor je heeft. Twijfel je of een bepaalde engel de juiste voor je is dan kunnen wij dit voor je testen. Stuur ons dan jouw gegevens via info@steenrijker.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Een engel met een persoonlijke reading is ook een zeer bijzonder cadeau voor iemand. Je kunt zelf een engel uitzoeken voor degene aan wie je het cadeau wilt doen. Geef dan de gegevens van de ontvanger op en wij sturen de engel op met een persoonlijke reading voor die persoon. Mocht je niet zeker weten welke engel geschikt is voor degene aan wie je het cadeau wilt doen, laat het dan aan ons over om de juiste engel uit te zoeken. 

Al onze engelen worden geleverd met waskoord, beschrijving van de steen en desgewenst een persoonlijke reading. Dit houdt in dat wij vragen wat de boodschap van de engel voor jou (of degene die hem cadeau krijgt) is. Dit sturen wij op papier mee.

Voor een boodschap van de engel kun je de reading hieronder extra aanklikken.

 • Engelen hanger 20mm
  Engelen hanger 20mm

  Engeltjes in verschillende steensoorten 20 mm. Deze engeltjes krijg je met een waskoord. Leuk om cadeau te geven. Symbool voor een stukje hemel (de engel) op aarde (de edelsteen zelf).

  € 5,25
 • Engelen hanger 35 mm
  Engelen hanger 35 mm

  Engeltjes in verschillende steensoorten 35 mm. Deze engeltjes krijg je met een waskoord. Symbool voor een stukje hemel (de engel) op aarde (de edelsteen zelf). Leuk om cadeau te geven.

  € 8,25
 • Reading op een edelsteen
  Reading op een edelsteen

  In een reading vertelt de steen zijn boodschap voor jou. Hoe hij je kan helpen, op welk gebied hij je ondersteunt en gaat dieper op de specifieke doelen in.
  Je krijgt ook de gebruiksaanwijzing erbij.Als je dit graag cadeau wilt…

  € 34,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2024 Steenrijker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel