Gouden driehoek

De Gouden Driehoek: Harmonie in Huis

In huis verandert de energie continu door de aanwezigheid van mens en emotie. Dit kan van het werk, supermarkt, etc.… worden meegenomen. Ook hebben spanning en ruzie invloed op de energie in huis. Om deze energie weer harmonieus te krijgen en te houden is er de gouden driehoek. Drie stenen, elk met zijn eigen unieke kracht en samen elkaar versterkend en daardoor zeer krachtig, om de “negatieve” energie om te zetten in positieve energie. Er komt weer harmonie en een liefdevolle, prettige sfeer in huis of kamer.

De set bestaat uit brokjes amethist, rozenkwarts en lemurisch kristal en deze beschrijving. Leg de stenen in een driehoek in de ruimte en ze zullen voor u aan het werk gaan. De sfeer zal harmonieuzer worden en er zal meer warmte zijn. Spanningen zullen niet snel meer heel hoog oplopen. Deze sets zijn geschikt om een slaapkamer of een woonkamer te harmoniseren.

Als u een set zoekt om het hele huis te harmoniseren heeft u grotere stenen nodig. Deze vindt u afzonderlijk in onze webwinkel. In plaats van lemurisch kristal is bergkristal ook zeer geschikt.

Welke werking hebben de drie stenen afzonderlijk?
Amethist: Met een amethist in huis kunt u sneller ontspannen en bent u minder druk in het hoofd. Het autonome zenuwstelsel wordt heel positief beïnvloed, u laat toe, dat u tot rust mag komen. Dus goed tegen stress en spanning. Er heerst rust en ontspanning. In de slaapkamer zorgt hij voor een goede nachtrust. De amethist is ook een heel goede steen bij hoofdpijnklachten, zelfs bij migraine.

Lemurisch kristal: Zuivering vanuit liefde. Maakt ruimte voor uiting van emoties vanuit liefde en respect voor elkaar. Maakt zware energieën luchtig. Brengt lucht en ruimte in de kamer en in uw energie. Heelt zwakke plekken in aura’s en stimuleert het hartchakra.

Rozenkwarts: Zachtheid en liefde, pure emoties. Zorgt voor vrede, liefde en gezelligheid in huis. Bewerkstelligt een positieve emotionele uitwisseling onderling. Rust in het hart zorgt voor harmonie van binnenuit. Met het rozenkwarts leert u van uzelf en van de ander te houden.

Deze stenen zijn ook geschikt om uw water mee te harmoniseren en te verrijken. U kunt dus uw eigen kristalwater maken! Kijk voor meer informatie hierover op onze pagina over mineraal water maken   

  • Gouden driehoek
    Gouden driehoek

    Set bestaat uit brokjes amethist, rozenkwarts en lemurisch kristal en een beschrijving in een zakje. Leg de stenen in een kan met water, even laten staan en u zult proeven, zeker als u vaker water drinkt, dat het water zachter…

    € 4,25

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2024 Steenrijker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel