Noord- Zuid verbinding

Hieronder tref je een meditatie aan die jou helpt om goed te aarden, goed contact met jouw bron te hebben en door het toevoegen van jouw eigen hartskleur jou ondersteunt om bij jouwzelf te blijven.  Veel plezier ermee. Heb je ervaring met deze meditatie dan stellen we het erg op prijs als je deze in het gastenboek wilt delen! Als je vragen hebt, mail ons op: info@steenrijker.nl 

Visualiseer, voel, bedenk dat er een zilveren koord vanuit jouw hartchakra naar beneden gaat, door jouw lichaam heen. Dit koord splitst zich bij jouw benen en in elk been gaat een gedeelte van het koord. Het gaat jouw voeten uit en op ong. 15 cm onder jouw voeten komt het koord weer samen. Het gaat dieper de aarde in door allerlei aardlagen heen. Als het koord bij het midden van moeder aarde is verankert het zich daar. In het hart van Moeder Aarde vind je aansluiting bij een bron. Kijk hoe die bron eruit ziet voor jou, hoe voelt het? Zorg dat jouw koord zich daar verankert. Alle energie die jij niet meer nodig hebt en/of die niet meer goed voor jou is wordt via dit koord teruggegeven aan Moeder Aarde. Zij neemt dit liefdevol op en transmuteert het tot een zuivere, heldere energie. Deze energie laat je via het koord omhoog komen. Het vult jouw energie aan, zowel in jouw fysieke lichaam als rond jouw fysieke lichaam, jouw aura. Het stroomt lang je benen, door jouw benen, knieen, heupen. Dan komt het koord weer samen, vult jouw buik, rondom jouw buik, jouw borstkast, longen en om jou heen. Veranker het zuivere zilveren licht van moeder aarde weer in jouw hartchakra. Laat het verder omhoog gaan tot je helemaal omgeven bent en vervuld bent van deze heerlijke ruime, zilveren energie.

Ga dan weer met jouw aandacht naar jouw hartchakra. Visualiseer, voel, bedenk dat er nu een gouden koord omhoog gaat naar de Bron, hoe die er ook uit mag zien voor jou. Dit gouden koord gaat door jouw borstkast, keel, hals nek, hoofd zo naar boven, door het plafond, door het dak zo de lucht in langs de wolken, de maan, de sterren naar de Bron, hoe die er ook uit mag zien voor jou. Veranker jouw koord daar en laat alle energie die mag transformeren via het koord naar boven gaan en zie hoe dit liefdevol opgenomen wordt door de bron en hoe er een zuivere, respectvolle, warme, aangename energie langs het gouden koord weer naar beneden komt. Zie hoe het jouw energie opvult, hoe het jouw lichaam opvult.  Jouw hoofd, jouw hals, nek, schouders; voel hoe het ruimte creëert rond jouw schouders, het vult jouw borstkast, erin en eromheen, het verankert zich weer in jouw hart en straalt verder uit naar beneden, het gouden licht vult jouw buik, benen en gaat door tot minimaal 15 cm onder jouw voeten. Het mengt zich op een hele natuurlijke manier met het zilver.

Ga weer met jouw aandacht naar jouw harchakra. Zie hoe er vanuit jouw harchakra een derde kleur bij het zilver en goud komt. Dit is op dit moment jouw hartskleur.  Dit vermengt zich met het goud en zilver en vormt een bol van hele fijne, rustige energie. Op elke uitademing wordt deze bol groter tot dat het ong. een meter om jou heen zit; onder je, boven je, achter je, voor je, naast je. Dit is jouw energie en deze ruimte is en blijft zuiver.

Kom nu weer langzaam terug in het hier en nu.

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2024 Steenrijker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel