Uittesten van Edelsteen

Door het afstemmen op jouw energie door middel van jouw geboortedatum en naam testen we uit welke steen op dit moment het beste bij jou past. 

Als we uitkomen bij een steensoort waar we er veel van hebben, dan testen we door tot we de beste steen voor jou hebben gevonden. Het is wel die unieke steen die het beste helpt. Wanneer je toch liever een andere vorm hebt omdat je de steen bijvoorbeeld liever in jouw broekzak wilt dragen, dan kan het toch zijn dat een andere steensoort je beter ondersteunt. Het is ook mogelijk om, bijvoorbeeld als persoonlijk cadeau, een steen uit te laten testen voor iemand. 

Wil je vrijblijvend advies, stuur dan een mail aan info@steenrijker.nl met jouw naam en geboortedatum en dan laten we jou weten welke steen jou op dit moment het beste ondersteunt in jouw proces. 

 • Reading op een edelsteen
  Reading op een edelsteen

  In een reading vertelt de steen zijn boodschap voor jou. Hoe hij je kan helpen, op welk gebied hij je ondersteunt en gaat dieper op de specifieke doelen in.
  Je krijgt ook de gebruiksaanwijzing erbij.Als je dit graag cadeau wilt…

  € 34,95
 • Gebruiksaanwijzing van de edelsteen
  Gebruiksaanwijzing van de edelsteen

  Na de steen voor je uitgetest te hebben, testen we hoe je hem mag gebruiken. Dit doen we voor overdag en `s nachts. Ook testen we of en hoe hij gezuiverd en/of opgeladen moet worden. Hoe lang de steen je ondersteunt bij het…

  € 9,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2024 Steenrijker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel