Palo Santo (heilig hout)

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 4,95 (inclusief 21% btw)
Voorraad 16 stuks

Palo Santo is geurend hout van een boom die in de kustgebieden in het westen van Zuid-Amerika. Palo Santo is spaans voor heilig hout. Het heeft een sterke aromatische geur. Het werd door de sjamanen gebruikt in rituelen en voor healing van verschillende kwalen. Verkoudheid, griep, stress, hoofdpijn, angsten, depressie, astma en reuma wordt met heilig hout behandelt.

Je kunt het als een torentje in de kamer leggen en op deze manier de geur laten verspreiden door de ruimte. Voor een sterkere geur, steek je het hout aan. Houdt het hout dusdanig in de vlam dat de kern van het hout gaat gloeien. Daarna kun je hem in een vuurvast schaaltje (bv. abalone schelp) leggen of je kunt met het houtje door de ruimte lopen en zo de rook en geur verspreiden. Het zal rust in de ruimte brengen.

Je kunt ook jezelf of iemand anders ermee zuiveren door de rook door de aura te laten gaan. Met behulp van een veer kan je de rook en energie op een gelijkmatige manier verspreiden door de aura en alle "vuile" energie ermee wegvegen.

Aanbieding

Chakra hanger fles € 44,95 € 39,95

Gastenboek

  • 03-01-2021 - Alsnog de beste wensen lees meer
  • 07-12-2020 - Kunnen jullie gratis een edelsteen voor mij testen. Mijn geboortedatum...  lees meer
  • 21-10-2020 - Goedemiddag!

    Ik wil graag met mijn dochter langskomen. Wat zijn de...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2021 Steenrijker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel